Фолк звездата Емануела разкри любопитни детайли около себе си в светския

...
Фолк звездата Емануела разкри любопитни детайли около себе си в светския
Коментари Харесай

Емануела: Всяко 18-годишно момиче иска за абитуриенсткия си бал от родителите да ѝ подарят цици

Фолк звездата Емануела разкри любопитни елементи към себе си в светския подкаст " Не съм подобен човек ". 

Пред водещия Красимир Красимиров синеоката фолкдива описа за какво е избрала да се занимава с пеене. Тя отговори и на въпроса за какво представителките на този род са са набеждавани, че развращават младото потомство. Пайнерката открехна завесата и към любовния си живот, като не скри и забавни моменти от скорошната си разлъка с последния ѝ другар. Възпитанието на децата, взаимоотношенията с сътрудниците, пластичните интервенции и вероятността да емигрира надалеч от родината си, бяха измежду другите тематики, които изпълнителката засегна по време на гостуването сии в подкаста. 
                             

" Всяко едно 18-годишно момиче желае за абитуриенсткия си бал от родителите да ѝ подарят цици. Аз бях по-голяма, като си сложих моите. Моят татко не ми ги подари за бала. Всяка жена желае да наподобява добре и когато някое момиче си постави силикон, се появяват мнения: " Ето, това е чалгията ". Няма по какъв различен метод да оправдаят това, че не са съумели да възпитат детето си по различен метод. Защо аз да съм отговорен, като може различен да е отговорен. Аз не съм сбъркала при възпитанието на децата си. Нека останалите родители не упрекват фолкпевиците, че детето им желае да си постави гърди. Това е тип опрощение ", възмущава се изпълнителката на " Гледай ме на фотография ". 

" Оплюваме нашите певици, а в това време отиват на концерт на Бионсе, която е по-пищна жена, поставила се в едно прилепнало боди и припадат какъв брой секси е. Ако аз или някоя моя колежка излезе по този метод и е с 20 кг повече, ще кажат: " Тази е дебела, с целулит, грозна. Даже се въртеше един колаж на една моя фотография с шампанско и на Риана с бира. Понеже е Риана и сме чуждопоклоници я възхваляваме, а в случай че аз се появя някъде и пия бира ще кажат, че съм селянка и съм блъснала дъното. Трябва първо да се научим да почитаме нацията. Но не знам дали има подобен вид да се случи изобщо в миналото ", песимистично отбелязва Емануела.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР